Připravte si ji správně

Pokud jste dostali nebo jste si koupili kvalitní zrnkovou kávu, možná tápete nad tím, jak ji připravit, aby chutnala co nejlépe. Je potřeba ji nejprve správně namlít. Poté je důležitá hlavně voda, její teplota a kolik lžiček do ní nasypete. Poměr vody také musíme zohlednit. Je třeba vyzkoušet, jaký bude vyhovovat Vám, aby nebyla příliš silná nebo naopak slabá. Můžete si ji dosladit cukrem nebo zjemnit mlékem.

Vše podle Vaší chuti

Bez dobré zrnkové kávy si neumíte svůj život představit? Nesmíte však podcenit její přípravu. Znáte to, když Vám ji připraví někdo jiný, často neodhadne Vaši chuť. Je potom třeba příliš oslazená nebo moc silná. Nejlépe uděláte, když si ji připravíte sami v pohodlí domova. Vy přece dobře víte, jak Vám chutná nejvíc.